Projectes
RENOVABLES/
MEDI AMBIENT
planta energética de residuos
campo fotovoltaico
campo fotovoltaico
subvencio2
 
2PIR ACONSEGUEIX UNA NOVA SUBVENCIO PER A L´ESTUDI I EL TRACTAMENT D´ EMISSIONS CONTAMINANTS.
La subvenció s’emmarca en un projecte destinat a investigar el tractament en continu d´ emissions contaminants de processos termoquímics de conversió energètica, dissenyant i desenvolupant un sistema complert i adaptatiu.
D´aquesta forma, amb aquest projecte, 2pir es posiciona encara més com una de les enginyeries espanyoles punteres en R + D, tant a nivell nacional com europeu.
La subvenció ens l´ha atorgat el “Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI)”, entitat dependent del “Ministerio de Economía y Competitividad”, la funció del qual és promoure la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. Sota el nom de Projecte CLEANGAS, 2pir està investigant la projecció i aplicació d´un sistema modular, complert i adaptatiu per al tractament continu i automàtic de emissions contaminants en processos termoquímics de conversió energètica.

L´objectiu d´aquesta investigació es: estudi i caracterització de contaminants, sistema de depuració de gasos, generació del sistema de control adaptatiu i sistema integrat de control centralitzat amb la finalitat de reduir les emissions per sota dels nivells màxims reglamentats, millorant per tant la qualitat MEDIAMBIENTAL.

Com a resultat, s´han assolit TOTS els objectius.
union europea
Durant els anys 2015-2016, el projecte ha rebut finançament del “Ministerio de Economía y Competitividad”, dins del Pla Estatal de “Investigación Científica y Técnica y de Innovación” 2013-2016, cofinançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER). Nº expedient. IDI-2015200.

PARLEM?
T.+34 93 363 22 22

2pir Ingenieros - c/ Taquígraf Serra, 7 - 08029 Barcelona Tel.+34 93 363 22 22 - 2pir@2pir.com